Companii

Dachim

Dachim

Dachim este un important distribuitor local de input-uri pentru agricultură, dar și un important producător de cereale din centrul țării. 

Adidana

ADIDANA

Înființată în anul 1993, compania ADIDANA a pornit că o mică afacere de familie care asigură comerțul cu îngrășăminte chimice. Cu timpul, compania a făcut tranziția de la ‘’o mică afacere de familie’’ la o societate corporativă cu un portofoliu de clienți diversificat, devenind unul dintre cei mai importanți distribuitori de îngrășăminte chimice din țară.

Vezi website

RDF Agricultura

RDF Agricultura

RDF Agricultura este compania din holding care urmărește dezvoltarea sectorului de producție agricolă. În prezent exploatează 2.000 ha de teren urmând ca orice achiziție viitoare în acest sector să fie gestionată de RDF Agricultura. Compania s-a desprins din RDF prin transferul activității de producție agricolă. Începând cu toamna anului 2020 compania a intrat într-un process de modernizare a parcului de utilaje; s-au investit peste 2 mil eur în utilaje noi, mai performante. 

Compania se află într-un proces de digitalizare a activității și în acest moment există o imagine clară a stadiului culturilor, a utilajelor și a consumurilor. Planurile pe termen scurt vizează continuarea procesului de modernizare și digitalizare a  companiei dar și identificarea și achiziția de noi terenuri agricole.

Echipa de management din RDF Agricultura are un înalt grad de professionalism iar Răzvan Boc – CEO RDF Agricultura e unul din cei mai respectați specialiști din piață de agri și alături de el ne propunem o dezvoltare sustenabilă a acestei activități.

RDF Group

RDF SA

RDF SA este unul din principalii distribuitori zonali de input-uri agricole (îngrășăminte chimice, semințe și pesticide) fiind distribuitor direct al produselor: Pioneer, Dekalb, Syngenta, KWS, Limagrain, RAGT – pe partea de semințe, Bayer, Syngenta, BASF, Arysta – pe partea de pesticide. 

În domeniul îngrășămintelor chimice RDF colaborează atât cu furnizori interni, cât și cu producători externi de la care face import direct.

Vezi website